';

Onze diensten

Onderzoek

Naar criminaliteit, criminologische fenomenen en rechtspsychologische kwesties

RED. biedt alle soorten onderzoek en misdaadanalyse op het gebied van criminologie en rechtspsychologie. We voeren bijvoorbeeld onderzoek uit om de bruikbaarheid van nieuwe (onderzoeks-) methoden en technieken op het gebied van misdaadbestrijding te testen en / of te evalueren. Met ons onderzoek bieden we de opdrachtgever inzicht in de oorsprong, ontwikkeling, oorzaken en gevolgen van criminaliteit als basis voor beleid en strategie. Daarnaast voeren we fenomeenstudies uit en stellen we zowel tactische als strategische criminaliteitsanalyses op.

RED. maakt gebruik van verschillende soorten onderzoeks- en analysemethoden. Wij zijn bedreven in zowel kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden als experimenteel onderzoek. We werken met moderne hoogwaardige technieken en programma’s uit de sociale wetenschappen en misdaadanalyse.

Getuige-deskundige

Rapportages en getuigenissen betreffende verhoren en de psychologie van bewijs

Als gedragsanalist en rechtspsycholoog bieden we deskundigen rapportages en treden we op als getuige-deskundige in de rechtszaal op het gebied van ondervraging van (kwetsbare) volwassenen en / of kinderen. We beoordelen de waarde van verklaringen in strafzaken. Dit omvat het geheel van de aangever, getuige en verdachte interviews in strafzaken in het algemeen en in het bijzonder seksuele delicten.
 
We zijn autonoom en onpartijdig in ons werk en bieden deze service aan alle actoren in strafzaken.

Rechercheadvies

Voor internationale, nationale, regionale en lokale opsporingsdiensten

Opsporingsinstanties hebben talloze uitdagingen in de uitvoering van hun dagelijkse werk. Of deze uitdagingen worden veroorzaakt door tijd, capaciteit, expertise of anderszins; RED. is er om te helpen.
 
RED. faciliteert u met (praktijk)ondersteuning bij de opsporingsonderzoeken zelf, rechtspsychologisch advies over het uitvoeren van een opsporingsonderzoek, onderzoeksinterview, ondervragingsplannen, advies over hoe tunnelvisie te voorkomen, scenario’s en hypothesen opstellen en beoordelingen van lopende en afgesloten zaken (hot & cold cases).

Overige diensten

Projectmanagement, advies, training en maatwerk

RED. kan publieke en private organisaties ook helpen met projectmanagement, consultancy, training en maatwerk op het gebied van investigative interviewing en gedragsanalyse. De aanpassing van de diensten zal worden gemaakt op basis van de persoonlijke doelen van de organisatie. Intake-interviews en persoonlijke begeleiding inbegrepen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en we zullen ons uiterste best doen om ze te vervullen of u naar de juiste oplossing te begeleiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op.

ABOUT

RED. Forensic Consultancy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek en advies op het gebied van investigative interviewing en forensische gedragsanalyse voor publieke en private organisaties.

MENU

© Copyright RED. Forensic Consultancy 2019